Hoe werk ik en wat is PS. Food & Lifestyle?

PS. Food & Lifestyle is een afslankprogramma op maat. Het is een wetenschappelijk bewezen afslankmethode, ontwikkeld door diëtisten. PS. Food & Lifestyle is geen dieet, maar een koolhydraatarme leefstijl op basis van volwaardige eiwitrijke voeding. Het is een leefstijl waarbij je niet mìnder gaat eten, maar ànders gaat eten. Het programma is zo ontwikkeld dat het heel makkelijk te volgen is naast een drukke baan en/of gezin.

De speciale samenstelling van de PS. Food & Lifestyle producten zorgt ervoor dat het lichaam zijn reservebrandstof, de vetreserves, gaat verbranden en dat de spiermassa behouden blijft. Met het behouden van de spiermassa krijg je een mooier silhouet en blijft je stofwisseling op peil. Dit is erg belangrijk om ook op langere termijn op gewicht te blijven. Daarnaast kun je lekker blijven eten tijdens het volgen van het PS. Food & Lifestyle afslankprogramma. Dit maakt het makkelijk vol te houden.

Hoe werkt PS. Food & Lifestyle?

In tegenstelling tot de meeste diëten, ga je bij PS. Food & Lifestyle juist eten om af te vallen. Het programma is opgedeeld in drie fases waarbij ikzelf je intensief zal begeleiden. Elke fase bestaat uit ongeveer 6 eetmomenten per dag en mag je dus om de 2,5 uur iets eten. Tijdens deze eetmomenten vervang je gangbare voedingsmiddelen door PS. Food & Lifestyle producten, waarbij je de lunch en het diner aanvult met groenten en/of vlees of vis.

Per dag eet je drie hoofdmaaltijden en twee tot drie tussendoortjes. Je leert dus vanaf dag één regelmatig te eten.AFSLANKEN IN 3 FASENIk werk met een behandelplan opgesteld door de diëtisten van PS. Food & Lifestyle dat bestaat uit 3 fasen.


Het behandelplan is gericht op:


  • afvallen en bereiken van je streefgewicht
  • stabiliseren en leren behouden van het bereikte streefgewicht

Fase 1:  afvallen


In de eerste fase neem je 5 tot 7 producten van PS. Food & Lifestyle per dag. Verder heb je de keuze uit mager vlees, vis, eieren en vele soorten groenten en smaakmakers. In deze fase bereik je het grootste gedeelte van je gewichtsverlies.

Je blijft in fase 1 totdat je 80% van je gewenste gewichtsverlies hebt bereikt.


Fase 2:  bereik je streefgewicht


In de overgangsfase bereik je je streefgewicht. Er worden geleidelijk meer soorten voedingsmiddelen aan het menu toegevoegd. Brood, fruit, kaas, noten en graanproducten komen stapsgewijs weer terug op het menu.

In deze fase leer ik je wat nu verstandige keuzes en de juiste hoeveelheden voor je zijn.


Fase 3: voorkomen jojo effect


Nu je eenmaal je streefgewicht hebt bereikt laat ik je nog niet los. Op gewicht blijven is immers de grootste uitdaging van afvallen.

Daarom leer je in de stabilisatiefase gezond te eten om je gewicht te stabiliseren en te leren behouden.Voordelen van PS. Food & Lifestyle:

·       Je eet koolhydraatarm en eiwitrijk. Hiermee verlies je vet en géén spiermassa.

·       Je hebt géén honger, omdat je 6 eetmomenten hebt en je suikerspiegel hierdoor stabiel blijft.

·       Je hebt direct resultaat: gemiddeld gewichtsverlies is 0,5 tot 1,5 kilo per week.

·       PS. Food & Lifestyle is goed in te passen in het dagelijks leven, óók met een gezin.

·       Met het PS. Food & Lifestyle kookboek en de recepten op de site kun je genieten van gevariëerd en            lekker eten.

·       Met keuze uit ruim 140 producten zit er altijd iets lekkers bij en alle maaltijden zijn eenvoudig te                     bereiden.

·       Je krijgt kosteloos intensieve individuele begeleiding van mij als coach.

·       Geen jojo-effect! Na het behalen van je streefgewicht sta je nog een jaar onder begeleiding.

Informatieformulier

Vul onderstaand formulier in voor een afspraak